Bonusbaserad föreningsförsäljning

Med vårt koncept bonusförsäljning får föreningen en unik kod som era nära, kära och kunder använder i vår webshop när de gör ett köp, produkterna levereras sedan direkt hem till kunden. Detta innebär att du och din förening/klass slipper hantering av beställningslistor, betalningar, logistik och varor. Enklare än så här kan det inte bli att tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen!

Fokusera på det ni gör bäst och tycker är kul – låt oss sköta administration och logistik

Med vårt koncept med bonusbaserad försäljning får ni en pappers- och administrationslös föreningsförsäljning utan krångel. Föreningen får en unik kod som kunderna anger när de handlar direkt via vår webshop. Full tillgång till hela vårt sortiment. Varje försäljning registrerad med er kod tjänar föreningen/laget pengar på. Dela koden till nära och kära eller via sociala medier för snabb spridning och möjliggör att fler kan stötta er förening eller lag. Det går även bra att sälja till företag – som vanligtvis förbrukar mer rengöring och förbrukningsvaror än en privatperson. Vid varje månadsslut sammanställer vi en lista på vilka som har handlat och betalar ut en kickback på 25%.

Vi har idag 92% återköpande kunder som är nöjda med våra produkter. Med en rullande försäljning kan ni förlänga kampanjen så att era kunder kan fortsätta handla med er kod när det behövs påfyllning, på detta sätt så får ni en nästintill självgående intäktskälla till er förening.

Tjäna pengar till föreningen eller laget

  • Hög förtjänst med 25% på alla köp
  • En papperslös försäljning – all försäljning och betalning sker online
  • Varorna levereras hem direkt till köparen
  • Ingen administration
  • Enkelt att dela via social medier eller andra kanaler
  • Tillgång till hela sortimentet på sunda.se
  • Utbetalningar månadsvis för försäljning från föregående månad
  • Passiv intäktskälla

Så går det till

1. Dela er kod för försäljning

Föreningen får en unik kod som ni delar med nära och kära och förklarar att er förening får hela 25% förtjänst tillbaka på alla högkvalitativa, miljöanpassade rengöringsprodukter på sunda.se

2. Fokusera på det ni är bäst på

Så snart en försäljning registreras med er kod packar vi beställningen och skickar till köparen inom 3-5 arbetsdagar. Medan ni gör det ni är bäst på.

3. Njut av månadsvisa utbetalningar

 I slutet av varje månad räknas förtjänsten ihop och betalas ut till er. Ni får detaljerad dokumentation på försäljningen som skett. 

Lättsålda produkter alla använder i sitt hem

Vi ger er personlig vägledning hela vägen till ert säljmål!